کد خبر 249366
۱۳۹۵/۱۲/۲۹ ۱۸:۲۱

بمباران مواضع تروریست‌ها در سینا

ساعت 24- نیروی هوایی ارتش مصر خودروهای نظامی و پایگاه‌های گروه تروریستی «انصار بیت‌المقدس» در شمال سینا را بمباران کرد.
بمباران مواضع تروریست‌ها در سینا
style="text-align:justify"> ارتش مصر یک قطعه فیلم ویدیوئی از بمباران مواضع گروه‌های تروریستی أنصار بیت‌المقدس در شمال سینا پخش کرد.

در این قطعه فیلم بمباران یک خودرو و سپس موشکباران برخی اهداف زمینی مشاهده می‌شود.

شبکه اسکای‌نیوز همچنین به نقل از سخنگوی ارتش مصر گزارش داد که نیروی هوایی این کشور در راستای حمایت از نیروهای امنیتی در شمال سینا، مقرها و خودروهای عناصر تروریستی را هدف قرار داده و اقدام به پروازهای شناسایی در مناطقی‌ که تروریست‌ها در آن حضور دارند، کرد.

بنابر این گزارش، در عملیات‌های چند روز گذشته 18 فرد تکفیری از عناصر اصلی و خطرناک در شهرهای العریش، رفح و شیخ زوید کشته شدند.

به گفته سخنگوی ارتش مصر همچنین نیروهای امنیتی با پشتیبانی نیروهای هوایی به تلاش‌های خود برای نابودی مکان‌هایی که عناصر تروریستی در آن مخفی شده‌اند و همچنین ریشه‌کنی تروریسم در شمال سینا ادامه می‌دهد.

افراد مسلح وابسته به گروه تروریستی انصار بیت‌المقدس که پس از بیعت با داعش به «ولایت سینا» تغییر نام داده است، از سه سال پیش عملیات‌های زیادی را علیه نیروهای ارتش و پلیس مصر را هدف قرار می‌دهد که تا کنون تعداد زیادی از آنها در این عملیات‌ها کشته و زخمی شده‌اند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک