کد خبر 260173
۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۰۸:۰۰

تیراندازی خونین در عروسی/کودک4ساله کشته شد،2کودک دیگر مجروح شدند

ساعت 24-در جریان تیراندازی سنتی هنگام برگزاری مراسم عروسی در یکی از روستاهای استان بوشهر، سه کودک و یک مرد جوان هدف گلوله قرار گرفتند.
در این حادثه کودک 4 ساله‌ای کشته شد و دو دختربچه هشت و نه ساله و یک جوان 30 ساله مجروح شدند.
به دنبال این حادثه خونین که بامداد شب در روستای «نظرآقا» واقع در شهرستان دشتستان بوشهر اتفاق افتاد، پلیس عامل تیراندازی و صاحب اسلحه را بازداشت کرد. فرمانده انتظامی بوشهر گفت: هرچند پیش از برگزاری مراسم عروسی به خانواده‌های عروس و داماد و افراد فامیل توصیه‌های لازم برای جلوگیری از سنت غلط تیراندازی در این گونه مراسم ابلاغ شده بود ولی متأسفانه باز هم شاهد چنین واقعه‌ای بودیم. در عین حال انتظار می‌رود بزرگان قبایل و طوایف و ریش‌سفیدان محلی خطرات استفاده از سلاح در مراسم جشن و عروسی را به افراد گوشزد کنند.
تیراندازی هوایی در عروسی‌ها یکی از سنت‌های قدیمی در برخی از مناطق روستای استان بوشهر و جنوب کشور است که همزمان با آوردن عروس به خانه داماد، توسط بستگان داماد صورت می‌گیرد. این رسم غلط تاکنون بارها باعث حوادث تلخ شده و عروسی‌ها را به عزا و سوگواری تبدیل کرده است.

روزنامه ایران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک