کد خبر 26355
۱۳۹۳/۰۶/۳۱ ۱۱:۴۹

پروانه فعالیت 769 موسسه گردشگری مازندران

سایت خبری تحلیلی ساعت24- دبیر برگزاری روز جهانی جهانگردی در مازندران از فعالیت ۷۶۹ تاسیسات گردشگری دارای پروانه فعالیت در استان خبر داد.
مهران حسنی در نشست برنامه ریزی برگزاری برنامه های روز جهانی جهانگردی افزود: ۷۶۹ تاسیسات گردشگری دارای پروانه فعالیت در استان مازندران وجود دارد ۳۴۰ واحد پذیرایی،۲۱۶ دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی و ۱۸۳ واحد اقامتی اعم از هتل،متل،هتل آپارتمان و مهمانپذیر و چندین مجتمع و مرکز تفریحی ،کمپینگ و سفرخانه سنتی در سراسر استان در بخش گردشگری فعالیت دارند.
مسئول روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران اظهار داشت: برترین خدمت رسانان گردشگری استان مازندران در بخش خصوص ۵ مهرماه همزمان با روز جهلانی جهانگردی معرفی می شوند.
حسنی افزود:در این روز تمامی کارکنان و دست اندرکاران تاسیسات گردشگری استان تحت عنوان مراسم پاسداشت روز جهانی جهانگردی گرد هم می آیند تا از زحمات بهترین ها در رشته های مدیریت ،میزبانی،خانه داری،آشپزی،پذیرشگر،راهنمایان گردشگری و همچنین سرمایه گذاران و کارآفرینان برتر در حوزه توریسم تقدیر گردد.
وی گفت:به مناسبت روز جهانی جهانگردی، با اهدای بسته های فرهنگی از نخستین مسافران ورودی در تمامی محورهای استان استقبال خواهد شد و زنگ گردشگری به نشانه روز جهانی جهانگردی در برخی مدارس استان به عنوان گردشگر پذیرترین استان کشور به صدا در می آید.
دبیر برگزاری روز جهانی جهانگردی یادآور شد: تور یک روزه راهنماییان گردشگری استان مازندران،برگزاری مسابقات خاطره نویسی ،نقاشی و کلاسهای آموزشی ،حضور در گلزار شهدا ودیدار با جانبازان و خانواده معظم شهدا و همچنین افتتاح سفرخانه سنتی آوینای قائم شهر و دفتر خدمات سیاحتی و جهانگردی ماجرا جویان کرانه پارس شهرستان ساری نیز از دیگر برنامه های این روز است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک