کد خبر 292297
۱۳۹۶/۰۶/۲۰ ۰۶:۰۴

ترامپ به مناطق طوفان زده می رود

ساعت24 -رئیس جمهور آمریکا قصد دارد به زودی از مناطق طوفان زده در ایالت فلوریدا بازدید کند.
ترامپ به مناطق طوفان زده می رود
به نقل از خبرگزاری فرانسه، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به زودی برای بازدید از مناطق طوفان زده، راهی ایالت فلوریدا می شود.

رئیس جمهور آمریکا، روز یکشنبه اعلام کرد به زودی به ایالت طوفان زده فلوریدا سفر خواهد کرد تا از نزدیک امداد رسانی به آسیب دیدگان از این حادثه را بررسی کند.

رئیس جمهور آمریکا که بعد از جلسه با مسئولان امنیت داخلی و مدیریت بحران این کشور با خبرنگاران سخن می گفت خاطرنشان کرد:‌ به زودی به فلوریدا سفر خواهم کرد.

ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آن چه ما در حال حاضر نگران آن هستیم، حفظ جان مردم است، نه هزینه ها.

گفتنی است روز شنبه با نزدیک شدن طوفان دریایی ایرما به سواحل «فلوریدا» آمریکا، مقامات این ایالت از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از سکنه بخش‌های جنوبی فلوریدا خواستند منازل خود را تخلیه و به جای امن پناه ببرند.

منبع:مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک