کد خبر 294668
۱۳۹۶/۰۶/۲۹ ۰۸:۱۸
روشن:

هر زمانی دلم بخواهد در مورد هرچیزی مصاحبه میکنم/ رحمتی دروغگو نیست و ملکی هم راست‌گو است!

ساعت24-پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: هر زمانی دلم بخواهد در مورد هرچیزی مصاحبه می‌کنم و دوست و دشمنم حق دخالت در آن را ندارند.
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: هر زمانی دلم بخواهد در مورد هرچیزی مصاحبه می‌کنم و دوست و دشمنم حق دخالت در آن را ندارند.

به گزارش میزان، حسن روشن در خصوص اینکه جواد قراب، عضور هیئت مدیره باشگاه استقلال به خانه او رفته بود، اظهار داشت: قراب دوست 50 ساله من است و با هم رفت‌وآمد خانوادگی داریم. حتما نباید دلیل خاصی برای این دیدار وجود داشته باشد.

وی در مورد حاشیه‌هایی که در استقلال به وجود آمده، خاطرنشان کرد: حرمت‌هایی که در این باشگاه وجود داشته از بین رفته است. اعتقاد دارم مهدی رحمتی آدم دروغگویی نیست و ملکی هم شخص راستگو و خوبی است.

پیشکسوت استقلال در مورد اینکه گفته‌اند دیگر در مورد استقلال مصاحبه نمی‌کنید، گفت: کسی جرات نمی‌کند به من بگوید مصاحبه کنم یا نکنم. هر زمانی دلم بخواهد در مورد هرچیزی مصاحبه می‌کنم و دوست و دشمنم حق دخالت در آن را ندارند.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک