کد خبر 313942
۱۳۹۶/۰۹/۱۵ ۱۰:۳۷

اردوغان آمریکا را به اخاذی از ترکیه متهم کرد

ساعت 24- رئیس‌جمهوری ترکیه گفت، برگزاری دادگاهی در نیویورک برای یکی از بانکداران ترکیه‌ای، یک دسیسه آمریکایی با هدف "اخاذی" و "خوار کردن" این کشور است.
اردوغان آمریکا را به اخاذی از ترکیه متهم کرد
div>

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اظهارات رجب طیب اردوغان،‌ رئیس‌ جمهوری ترکیه در حالی مطرح می‌شود که دادگاه محمت هاکان آتیلا، رئیس هالک‌بانک برای دومین هفته پیاپی ادامه دارد و در همان دادگاه رضا ضراب،‌ تاجر طلا ایرانی-ترکیه‌ای از فعالیت‌های غیر قانونی که مجبور به انجام آنها شده بود، پرده برداشت.

او در ماه اکتبر هفت مورد از اتهام‌ها را پذیرفت و با دولت همکاری کرد. شهادت ضراب موجب کاهش محکومیت او خواهد شد، در غیر اینصورت او با مجازاتی تا ۱۳۰ سال حبس روبرو می‌شد.

به گفته اردوغان، این دادگاه توطئه‌ای برای منحرف کردن ترکیه است؛ در حالی است که واشنگتن در اندیشه تقویت گروه‌های کرد سوریه است که از نظر ترکیه "تروریست" هستند. اردوغان گفت: ترکیه هیچ طرحی علیه ایالات متحده آمریکا ندارد اما مشخص است که آمریکا طرح‌هایی علیه ما دارد.

تیم دفاعی آتیلا تاکید دارند که او "فاسد" نیست. مقام‌های آمریکا ضراب را در مارس ۲۰۱۶ زمانیکه به همراه خانواده‌اش برای گردش وارد آمریکا شده بود، بازداشت کردند. ضراب به کمک به ایران برای نادیده‌ گرفتن تحریم‌های اقتصادی آمریکا متهم است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک