مهار آتش در مدرسه با اقدام به موقع مدیر
ساعت 24- مدیر آموزش و پرورش خواف گفت: اقدام به موقع مدیر مدرسه مانع آتش سوزی در دبیرستان دوره اول واقع در روستای علی آباد بخش زوزن این شهرستان شد.
style="text-align:justify">اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی روز سه شنبه به نقل از حسن امیری گزارش داد: یکی از دانش آموزان هنگام خروج از کلاس به اشتباه به جای بستن شیر نفت بخاری کاربراتوری، آن را باز می کند و منجر به آتش گرفتن خفیف بخاری می شود.
وی ادامه داد: در زمان آتش گرفتن بخاری هیچ دانش آموزی در کلاس حضور نداشت و مدیر بلافاصله با کپسول اطفاء حریق اقدام به مهار آتش کرده است. تخریب گچ دیوار کلاس و بخشی از تخته سیاه تنها خسارات این حادثه بود.
این دبیرستان با 44 دانش آمور در روستای علی آباد واقع در 100 کیلومتری خواف است. ظرف دو سال اخیر 80 واحد آموزشی در خواف مجهز به سامانه گرمایش رادیاتوری شده اند.
خواف دارای 30 هزار نفر جمعیت دانش آموزی در 300 مدرسه است. مرکز شهرستان 122 هزار نفری خواف در فاصله 267 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد. خواف مرکب از چهار بخش مرکزی، سنگان، جلگه زوزن و سلامی 96 روستا دارد. 65 هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.
ایرنا