کد خبر 339811
۱۳۹۶/۱۲/۲۴ ۱۶:۵۰

تمرین پنج‌شنبه استقلال با یک لشگر غایب برگزار شد

ساعت24-تمرین پنج‌شنبه تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که در آن ملی‌پوشان و مصدومان این تیم غایب بودند.
تمرین روز پنج‌شنبه استقلالی‌ها بعد از دو روز تعطیلی این تیم در مجموعه ورزشی صنایع دفاع برگزار شد. از جمع دستیاران وینفرد شفر، میگوئل کولی، دستیار جامائیکایی شفر در این تمرین غایب بود. او برای گذراندن تعطیلات راهی کشورش شده است. قرار است ساناک هم امشب (پنج‌شنبه) تهران را ترک کند.

در این تمرین بازیکنان بعد از صحبت‌های شفر دقایقی زیر نظر طاهری خود را گرم کردند و در ادامه‌ فوتبال درون تیمی در دستور کار آنها قرار گرفت.

ملی‌پوشان استقلال به همراه بازیکنان خارجی و مصدومان این تیم در تمرین پنج‌شنبه غایب بودند و همین مساله باعث شده بود استقلالی‌ها با تعداد کمی تمرین کنند.

از جمع بازیکنان ۱۱ نفره استقلال تنها داریوش شجاعیان بود که حاضر بود و از دیگر بازیکنان شاخص این تیم که در تمرین پنج‌شنبه حاضر بود می‌توان به سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، میلاد زکی پور، آرمین سهرابیان، جابر انصاری و علی قربانی اشاره کرد.

فرشید اسماعیلی در این تمرین به صورت اختصاصی کار کرد. البته این بازیکن ظاهرا دچار مصدومیت جدی نیست و با توضیه پزشکان در کارهای گروهی شرکت نداشت.

تیم فوتبال استقلال، جمعه و شنبه هم تمرین خواهد داشت و حدود پنج روز بعد از تمرین شنبه تعطیل خواهد بود تا بعد از آن برای مصاف با نفت تهران آماده شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک