کد خبر 344115
۱۳۹۷/۰۱/۲۰ ۰۹:۴۵

زمانی که برانکو بیش از پیش روی تصمیمش پافشاری میکند!

ساعت24-برانکو برای پایان دادن به تشویق مسلمان در دیدار با پدیده مشهد ترفند جالبی را اجرا کرد.
شرایط در بازی پرسپولیس با پدیده به گونه ای داشت رقم می خورد که گویا گره ای در بازی پرسپولیسی ها روی داده و باید این گره به دست یک بازیکن تعویضی خوب باز می شد چرا که نمایش این تیم چنگی به دل نمی زد و هواداران نیز امیدی به گل زنی تیمشان نداشتند.

هواداران که از این وضعیت خسته شده بودند دوباره شعار تکراریشان را سر دادند و از برانکو خواستند تا محسن مسلمان را به میدان بفرستد و به یک باره همگی نام او را صدا زدند تا به این وسیله این شعار ها سرمربی پرسپولیس را تحت فشار قرار دهند تا خواسته شان برآورده شود ولی برانکو با تعویض سیامک نعمتی به عنوان یکی از مهاجمان تیمش و حضور احمد نوراللهی اولین تغییر خود را اینچنین شکل داد و گویا اصلا صدای هواداران را نشنیده بود.

برانکو سرمربی موفق پرسپولیس ثابت کرده هر زمان چنین اتفاقی رخ بدهد، بیش از پیش روی تصمیمش پافشاری می‌کند.

در دیدار با پدیده نیز سرمربی پرسپولیس این بازیکن را به بازی نگرفت و برای اینکه از دست تشویق هواداران خلاص شود، حدود 10 دقیقه قبل از پایان بازی ذخیره‌ها را روی نیمکت برگرداند تا نشان بدهد دیگر تعویضی در کار نیست. به این ترتیب تشویق مسلمان نیز خاتمه پیدا کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک