کد خبر 347975
۱۳۹۷/۰۲/۰۳ ۱۲:۳۰

روسیه به دنبال افزایش تجارت با ایران

ساعت24-نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور همکاری های اقتصادی از وزارت حمل و نقل این کشور خواست تا تعاملات بازرگانی با ایران را تعمیق دهد.
روسیه به دنبال افزایش تجارت با ایران

به گزارش پارتنر رو، رمضان عبداللطیپوف اظهار کرد: وزارت حمل و نقل روسیه باید یگانه نهاد هماهنگ کننده در تعاملات بین ایران و روسیه در راستای تحقق طرح کریدور شمال – جنوب باشد.

وی افزود: ۱۷سال است که قادر به برقراری این مسیر نیستیم و وزارت حمل و نقل روسیه به نوبه خود منتظر دیدار با طرف ایرانی است.

در همین خصوص ماریا آرتیوخوویچ، سخنگوی وزارت حمل و نقل روسیه گفت:مسئله مربوط به کریدور شمال- جنوب در ماه مارس میان مقامات دو کشور بررسی شده است و هدف ما تشکیل مرکزی ارتباطی است.

این مقام روس خاطر نشان کرد: در این پروژه حمل و نقل سازمان راه آهن روسیه، شرکت ترانس کانتینر و مرکز صادرات روسیه حضور خواهند داشت. برقراری کریدور شمال - جنوب این امکان را به روسیه می دهد تا از مسیر دریای خزر و خاک ایران به آبهای خلیج فارس و دریای عمان دسترسی ترانزیتی داشته باشد.

انتهای پیام

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک