کد خبر 35217
۱۳۹۳/۰۹/۰۸ ۱۰:۵۲
سازمان غذا و دارو:

اجازه استفاده از خمیر مرغ شایعه است

ساعت24- مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو برخی اخبار مبنی بر «مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی» را رد و در این زمینه توضیحاتی را ارائه کرد.
محمد هاشمی با بیان اینکه در خصوص مکاتبات اداره کل فرآورده‌های غذایی،‌ آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو سوء تفسیرهایی از سوی برخی سازمان‌ها و رسانه ها صورت گرفته، گفت: خبرهای منتشر شده در خصوص " مجاز بودن خمیر مرغ‌" تکذیب می‌شود.
وی در این باره افزود: اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی،‌ آرایشی و بهداشتی طی نامه‌ای به صورت شفاف سیاست‌های سازمان غذا و دارو در خصوص ممنوعیت استفاده ازخمیر مرغ را اعلام کرده است و در حال حاضر هیچ گونه تغییر سیاستی در ارتباط با استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی صورت نگرفته است.
به گزارش ساعت24 به نقل از ايسنا هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: تغییر سیاست‌های سازمان غذا و دارو در این خصوص منوط به تغییر سیاست سایر ارگان‌های ناظر قابل بررسی است و تا این لحظه در سیاست‌های سازمان غذا و دارو در برخورد با خمیر مرغ تغییری حاصل نشده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک