کد خبر 352199
۱۳۹۷/۰۲/۱۹ ۰۹:۴۳

حدادعادل: تصمیم درباره برجام باید عزتمندانه باشد

ساعت24- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت اتخاذ تصمیمی متناسب با مواضع ترامپ درباره برجام گفت : هر تصمیم و اقدامی در مورد برجام باید عزت کشور را محفوظ نگه دارد.
حدادعادل: تصمیم درباره برجام باید عزتمندانه باشد
غلامعلی حدادعادل افزود: اساس خنثی کردن توطئه های دشمنان را باید اعتماد به مردم و اقتصاد داخلی بدانیم.

وی اظهار داشت : تصمیم ایران درباره برجام متناسب با مواضع ترامپ خواهد بود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اعلام مواضع حمایتی اروپائی ها از برجام با وجود مخالفت های ترامپ گفت : باید دید هزینه و فایده برجام بعد از آن برای ما چه خواهد بود.
با اجرای برجام از دی ماه 1394، مقام های ایرانی بارها به کارشکنی های طرف مقابل بویژه آمریکا برای اموری مانند ارتباط های مالی و تجاری اعتراض کرده اند.
«دونالد ترامپ» که از بهمن سال 1395 به عنوان رییس جمهوری آمریکا بر سر کار آمده، بارها بر پایان دادن به برجام تاکید کرده و امشب تصمیم خود را درباره برجام اعلام کرد.

ایرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک