کد خبر 35488
۱۳۹۳/۰۹/۰۹ ۱۷:۱۴

اتمام حجت قلعه‌نویی با بازیکنان استقلال

ساعت 24- سرمربی تیم فوتبال استقلال در آخرین تمرین این تیم پیش از دیدار مقابل راه‌آهن با بازیکنانش اتمام حجت کرد و گفت: کاری نکنید که دوباره شرمنده شویم.
آخرین تمرین تیم استقلال جهت دیدار مقابل راه‌آهن از ساعت ۱۵:۳۰ امروز (یک‌شنبه) در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد.

پیش از آغاز تمرین قلعه‌نویی بازیکنانش را دور خود جمع کرد و به مدت ۱۰ دقیقه برای آنها صحبت کرد. وی در بخشی از صحبت‌های خود به بازیکنانش گفت: مسابقات نیم فصل دوم از فردا آغاز می‌شود و باید بتوانیم نتایج هفته اخیر را جبران کنیم. ما دیگر حق اشتباه نداریم و مردم دیگر نمی‌توانند شاهد نتایج بد تیم ما باشند.

سرمربی استقلال تاکید کرد: از شما خواهش می‌کنم در زمین بیشتر دقت کنید و کاری نکنید که پس از پایان بازی شرمنده شویم.

به گزارش ساعت 24 به نقل از تسنیم استقلال فردا (دوشنبه) در چارچوب مسابقات هفته شانزدهم لیگ برتر ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی به مصاف راه‌آهن خواهد رفت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک