کد خبر 35629
۱۳۹۳/۰۹/۱۰ ۱۶:۰۳
مدیر عامل شرکت سرمایه‏ گذاری توسعه صنعتی

آپارتمان با ضمانت بانک پیش فروش می کنیم

ساعت 24-مجامع عمومی عادی و فوق‌العاده سالانه صاحبان سهام شرکت سرمایه‏گذاری توسعه صنعتی ایران با اعلام آغاز پیش‌فروش مجتمع مسکونی کوهسار و همکاری این شرکت با بانک خاورمیانه برای تضمین ساخت و تحویل پروژه، دوشنبه 10 آذر ماه 1393 برگزار شد. در این مجمع که با حضور 60 درصدی سهامداران رسمیت یافت، سود نقدی هر سهم 150 ریال اعلام شد.
div align="justify">رامین ربیعی، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران، در مجمع عمومی و فوق‌العاده این شرکت از سود خالص ۵۷۷ میلیارد ریالی این شرکت خبر داد که تنها پنج درصد از سال گذشته کمتر است. وی با اشاره به سال مالی سخت گذشته گفت: «در سال گذشته با سیاست‌های انقباضی اتخاذ شده توسط دولت و بانک مرکزی و کنترل رشد نقدینگی، شاهد افت شدید نرخ تورم نقطه به نقطه از ۴۵ درصد به زیر ۱۵ درصد بودیم. این سیاست‌ها در کنترل تورم بسیار مؤثر بود اما بازار بورس اوراق بهادار تهران و حوزه‌های اقتصادی نظیر ساخت و ساز، صنعت و بازرگانی تحت تاثیر این روند در بهار ۹۳ تغییر پیدا کرد و اقتصاد کشور پس از هشت سال انقباض متوالی، رشد مثبت ۴.۶ درصدی را تجربه کرد.»
ربیعی ادامه داد: «ارزش‌آفرینی برای بیش از ۲۴۰ هزار سهامدار افتخاری ملی است و امیدواریم با مدیریت کارآمد منابع شرکت و همچنین با بهبود فضای کسب و کار در کشور بتوانیم سوددهی مطمئن، مستمر و قابل رقابتی را برای تمامی سهامداران به ارمغان آوریم. بهينه‌سازى و افزايش سودآورى سبد سهام بورسى از طريق سرمايه‌گذارى‌هاى مناسب و به موقع، تحليل دقيق از فرصت‌هاى سرمايه‌گذارى غير بورسى جهت تنوع بخشيدن به سبد دارايى‌هاى شركت و بهبود ساختار گزارش‌دهى و كنترل‌هاى داخلى جهت افزايش شفافيت از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت برای سال آینده است.»
روزبه پیروز رئیس هیئت مدیره سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران نیز در ادامه این نشست به همکاری با بانک خاورمیانه برای پیش‌فروش مجتمع کوهسار اشاره کرد و گفت: «مهم‌ترین فعالیت شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی در سال ۹۳ پروژه کوهسار است که از شهریور ماه ۱۳۹۲ آغاز شده است. شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران برای جلب اعتماد سرمایه‌گذاران، نوآوری جدیدی اندیشیده و برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه تضمین ساخت و تحویل واحد‌های مسکونی طبق جدول زمان‌بندی کرده است. این شیوه برای اولین بار در ایران اجرا می‌شود و به خریداران این اطمینان را می‌‌هد که در صورت عدم تحویل به موقع، اصل مبلغ پرداختی و سود پول خود را از بانک مطالبه کنند. مجتمع مسکونی کوهسار داراي ۲۸۸ واحد در چهار بلوک است. بخش تجاري، فضاهای آموزشی، سالن اجتماعات، سالن‌هاي ورزشي و فضای بازي كودكان از امکانات این مجتمع است و خبر خوب آن که پیش‌فروش ۷۰ واحد از این مجموعه نیز تصویب و از مهرماه امسال آغاز شده است.»
پیروز ادامه داد: «به لطف پرورگار و با تلاش همکاران توانستیم سال مالی گذشته را با کم‌ترین اثرپذیری از افت کم‌سابقه شاخص بورس تهران و رکود عمیق در سایر بازارها و صنایع با سودآوری قابل قبول به پایان برسانیم. همچنین با اجرای سریع و بدون وقفه پروژه ساختمانی کوهسار که در طول ۱۰ ماه از آغاز فعالیت، پیشرفت ۴۰ درصدی داشته است، قدم مهمی در بخش مسکن برداشتیم.»
در ادامه مجمع عادی سالانه، مجمع فوق‌العاده این شرکت نیز برگزار شد و طی آن با نظر اکثریت اعضا، سرمایه شرکت از ۱۳۰۰ میلیارد ریال به ۱۷۰۰ میلیارد ریال از محل سود انباشته افزایش پیدا کرد.
از دستاوردهای دیگر شرکت اخذ مجوز پذیرش در بازار دوم فرابورس برای پرسودترین شرکت زیر مجموعه غیر بورسی‌اش بوده است. شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران درصدی از سهام خود در شرکت مواد ویژه لیا که یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان ورق شیشه در کشور است را در ماه‌های آتی در بازار دوم فرابورس عرضه می‌کند. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران به آدرس www.iranidic.com مراجعه کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک