کد خبر 371461
۱۳۹۷/۰۴/۲۷ ۰۹:۵۴

مدافع ملی پوش استقلال راهی قطر می شود؟!

ساعت24-مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال هنوز با این باشگاه برای فصل بعد به توافق نرسیده است و حتی خبرهایی مبنی بر جدایی این بازیکن از جمع آبی پوشان شنیده می شود.
روزبه چشمی شنبه هفته جاری جلسه ای با سیدرضا افتخاری در باشگاه استقلال برگزار کرد و قرار بود جلسه تکمیلی روز یکشنبه برگزار شود که این جلسه لغو شد.

چشمی بابت اینکه مسئولان استقلال تماسی با او نگرفتند و مذاکره با بازیکنان دیگر را در اولویت قرار دادند، ناراحت است و حالا شنیده می شود که این بازیکن قرار است برای مذاکره با یک تیم قطری فردا (پنجشنبه) راهی دوحه شود.

مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال بعد از بازگشت از جام جهانی هم به دوحه رفته بود تا با باشگاهی که به وی پیشنهاد داده بود، مذاکره کند.

حالا باید متظر ماند و دید که مسئولان استقلال تا ۲۴ ساعت آینده می توانند با چشمی توافق کنند یا اینکه مدافع آبی پوشان به قطر خواهد رفت تا با تیم مورد نظرش مذاکره کند.

استقلال

اخباراستقلال

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک