عکس| گلر سابق تیم ملی کتک خورد
مربی آکادمی دروازه بانی سپاهان که بازی در تیم ملی فوتسال ایران را در کارنامه دارد مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
div id="headbox">

بر همین اساس یعقوب وطنی مدیر باشگاه پیمانمهر و پسرش که نتیجه را از دست رفته می دیدند با یورش به هواداران داخل ورزشگاه به سمت زمین آمده و در ادامه جنجال آفرینی های خود اسماعیل گلدوست مربی با اخلاق آکادمی دروازه بانی سپاهان که بازی در تیم ملی فوتسال ایران را نیز در کارنامه دارد مورد ضرب و شتم قرار دادند.
در این بین گلدوست که مورد حمله ناگهانی وطنی ها قرار گرفته بود ابتدا به حالت تشنج قرار گرفته که خوشبختانه با اقدامات اولیه پزشکی حال وی مساعد شد و خطر نیز رفع گردید.
نکته عجیب اینکه برای این دیدار از سوی هیات شمالغرب هیچ تمهیدات انتظامی در نظر گرفته نشده و شاید اگر پلیس در ورزشگاه حضور داشت هیچگاه این اتفاقات تلخ رقم نمی خورد.
منبع: خبرورزشی