کد خبر 388397
۱۳۹۷/۰۶/۳۱ ۲۰:۵۰

رضایی: جشن تروریست‌ها را به عزایی پشیمان‌کننده تبدیل میکنیم

ساعت 24- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به حادثه تروریستی امروز (شنبه) در اهواز اعلام کرد: پشیمانی سختی در انتظار تروریست‌ها و حامیان آنهاست.
رضایی: جشن تروریست‌ها را به عزایی پشیمان‌کننده تبدیل میکنیم
style="text-align:justify">محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پی حمله تروریستی به مردم اهواز در صفحه اینستاگرام خود نوشت: تروریست‌ها در سالروز حمله صدام به ایران، با کشتار مردم، جشن خون گرفتند. ما جشن آنها را به عزایی پشیمان‌کننده‌تر از عقوبت صدام و داعش تبدیل خواهیم کرد.

او افزود: از وزارت خارجه انتظار می‌رود در اسرع وقت از کشورهایی که تروریست‌ها درآنند، تحویل آنها را بخواهد و به آن کشورها اطلاع دهد که عواقب هر نوع تأخیر به عهده آنهاست.

رضایی همچنین در پیامی توئیتری در پاسخ به حمایت آشکار مشاور ولیعهد ابوظبی از تروریست‌ها، نوشت: مشاور بی‌خرد و خودفروخته ولیعهد ابوظبی با نقض آشکار قوانین بین‌الملل بر دخالت بیگانگان در حادثه تروریستی اهواز صحه گذاشت. پشیمانی سختی در انتظار اوست.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک