کد خبر 390788
۱۳۹۷/۰۷/۰۹ ۱۹:۳۱

سرباز هخامنشی هفته آینده رونمایی میشود

ساعت 24- مدیر کل روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌گوید: سنگ‌نگاره سرباز ۲۵۰۰ ساله هخامنشی هفته آینده در موزه ملی ایران رونمایی می‌شود.
div>

روح‌الله مهدی‌نژاد اعلام کرد: در جلسه‌ای که روز گذشته یک‌شنبه هشتم مهر برگزار شد، تصمیم گرفته شد تا بعد از تحویل سرباز هخامنشی از وزارت امور خارجه، این اثر تاریخی و ارزشمند در موزه ملی ایران نمایش داده شود. اما با توجه به این‌که مراتب این تحویل در روز چهارشنبه محقق خواهد شد، رونمایی را در هفته‌ی آینده انجام خواهیم داد.

او با بیان این‌که در روزهای نخستین هفته آینده سردیس سرباز هخامنشی برای نخستین بار در موزه ملی و در جای مشخصی که برای ان در نظر گرفته می‌شود، رونمایی خواهد شد، تاکید کرد: پس از آن قرار است در موزه‌های سازمان میراث فرهنگی در کشور نیز نمایش داده شود تا دوستداران میراث فرهنگی نیز این اثر را که بعد از سال ها به کشور بازگشته است، ببینند.

پیش از این از طرف مدیرکل موزه‌ها اعلام شده بود که سرباز هخامنشی فردا در موزه ملی ایران رونمایی می‌شود.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک