کد خبر 396650
۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۰:۰۴

ظریف: هم نفت میفروشیم، هم اقتصادمان را حفظ میکنیم

ساعت24-وزیرخارجه کشورمان گفت: ایران در شرایط فعلی هم قادر به فروش نفت خود است و هم می‌تواند اقتصاد خود را حفظ کند.
ظریف: هم نفت میفروشیم، هم اقتصادمان را حفظ میکنیم
محمدجواد ظریف در گفت‌وگو با خبرگزاری ژاپنی کیودو گفت که دولت آمریکا می‌تواند با بازگشت به توافق هسته‌ای که به‌صورت غیرقانونی از آن خارج شد و لغو تحریم‌هایی که پس از این خروج علیه ایران اعمال کرد، راه را برای مذاکره با ایران هموار کند.

بر اساس گزارش العالم، رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین با اشاره به اینکه ایالات متحده به تعهدات قانونی خود عمل نمی‌کند، تصریح کرد: متاسفانه نحوه رفتار آمریکا باعث شده تا مطلوبیت مذاکره از اساس زیر سوال رود.

وی در خصوص اینکه آیا ایران به خروج از برجام به عنوان یک گزینه می‌نگرد یا خیر نیز اظهار داشت: ما در این خصوص بر اساس ارزیابی خودمان و امنیت ملی و منافع‌مان تصمیم خواهیم گرفت.

به نوشته کیودو، ظریف گفته که در این خصوص ضرب‌الاجلی وجود ندارد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین ابراز اطمینان کرده است که ایران می‌تواند بر تحریم‌های ایالات متحده غلبه کند و خاطرنشان کرده که بسیاری از کشورها برای تجارت با ایران آمادگی خود را نشان داده‌اند.

به گفته ظریف، علاوه بر سه کشور اروپایی (آلمان، انگلستان و فرانسه)، کشورهای دیگری که اهمیت زیادی برای توافق هسته‌ای قائل هستند، از جمله روسیه، چین و ژاپن، آماده‌اند تا به سهم خود در [در تجارت با ایران] عمل کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک