کد خبر 4026
۱۳۹۲/۱۲/۲۴ ۱۵:۰۶

رکورد کره جنوبی در واردات نفت از ایران

به دلیل شروع تعطیلی پالایشگاه ها برای تعمیر و نگهداری از اول مارس (10 اسفند)، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه فوریه (12 بهمن تا 19 اسفند) 140درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافت.
به گزارش سایت "ساعت 24"f به نقل از رویترز، بنابه اعلام گمرک کره جنوبی و یک منبع پالایشگاهی، این کشوردر ماه فوریه یک میلیون و 100 هزار تن معادل 294 هزار و 69 بشکه در روز و درمجموع ماه‌های ژانویه و فوریه 173.744 هزار بشکه نفت از ایران خریداری کرد که 4.5 برابر بیش از ماه ژانویه و دو برابر بیش از مدت مشابه سال گذشته بود.کره جنوبی طی این ماه در مجموع 10 میلیون تن نفت خام خریداری کرده است که واردات روزانه 294.069 هزار بشکه آن از ایران بوده است.
در چارچوب توافق ژنو میان ایران و شش قدرت جهانی در نوامبر گذشته (آذر) که اجرای آن از 20 ژانویه شروع شد، کره جنوبی و دیگر خریداران آسیایی در مجموع می توانند یک میلیون بشکه در روز (یعنی معادل مقدار نفتی که ایران توانست در پایان سال 2013 با رهایی از برخی تحریم ها صادر کند) نفت از ایران خریداری نمایند.
بر اساس گزارش گمرک کره جنوبی و منابع پالایشگاهی این کشور، رشد واردات نفت کره جنوبی از ایران در پی افزایش خرید نفت از سوی پالایشگاه‌های این کشور است.
دو پالایشگاه کره جنوبی در آستانه تعطیلی برای تعمیر و نگهداری از ماه مارس، واردات نفت از ایران را افزایش دادند.
انتهای پیام
 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک