کد خبر 416147
۱۳۹۷/۱۰/۱۶ ۲۲:۱۵

جلسه بینتیجه منشا با مسئولان پرسپولیس

ساعت 24- مذاکرات گادوین منشا با مسئولان باشگاه پرسپولیس بی‌نتیجه ماند.
style="text-align:justify">گادوین منشا عصر امروز (یکشنبه) به همراه مدیربرنامه‌های خود راهی باشگاه پرسپولیس شد تا تکلیفش را مشخص کند. در این نشست طرفین در مورد مسائل مختلف از جمله طلب منشا به گفت‌وگو پرداختند و در نهایت نتیجه‌ای حاصل نشد.

گویا باشگاه پرسپولیس قصد دارد در انتخاب تیم آینده منشا نقش اصلی را ایفا کند در حالی که این بازیکن نزدیک به 250 هزار دلار از این باشگاه طلب دارد و قبل از هر چیز خواهان دریافت آن است. در واقع پرسپولیس تا زمانی که مطالبات منشا را پرداخت نکرده نمی‌تواند در مورد تیم آینده وی تصمیم بگیرد.

در جلسه امروز طرفین نتیجه‌ای حاصل نشد و احتمال اینکه به زودی نشست دیگری بین آنها برگزار شود، زیاد است. آنچه مشخص است باشگاه پرسپولیس اگر نتواند طلب منشا را پرداخت کند این بازیکن می‌تواند ضمن فسخ یکطرفه قرارداد خود از باشگاه پرسپولیس به فیفا شکایت کرده و طلبش را به طور کامل از این باشگاه بگیرد.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک