کد خبر 434647
۱۳۹۸/۰۱/۱۳ ۱۴:۴۹

احتمال ریزش دیواره‌های رودخانه کن و کرج

ساعت 24- فرماندار اسلامشهر با اشاره به احتمال ریزش دیواره‌های رودخانه کن و کرج گفت: شهروندان از نزدیک شدن به این رودخانه‌ها اجتناب کنند.
style="text-align:justify">مسعود مرسل‌پور امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آماده باش اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان با توجه به احتمال بارندگی در روز طبیعت اظهار داشت: بارندگی شدید در قسمت بالادستی رودخانه کن و اضافه شدن برف‌های آب شده به بارندگی‌ها سبب بالا آمدن و طغیان این رودخانه شد.

وی بیان کرد: عوامل بخشداری چهاردانگه نیز جهت حفظ جان مردم به سرعت منازل مسکونی و کارگاه‌هایی که در نزدیکی رودخانه کن قرار داشتند را تخلیه کردند تا خسارت چندانی رخ ندهد.

فرماندار اسلامشهر تأکید کرد: با توجه به احتمال ریزش دیواره‌های رودخانه کن و کرج در ساعاتی آتی از همه شهروندان درخواست داریم که از نزدیک شدن به این رودخانه‌ها پرهیز کنند.

مرسل‌پور در پایان نیز خاطرنشان کرد: با تلاش مسئولان شهرستان پل تخریب شده گلدسته به گلشهر در بخش چهاردانگه به سرعت احداث می‌شود.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک