کد خبر 438919
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ ۰۹:۵۶

واکنش برانکو به درگذشت هوادار پرسپولیس

ساعت24 -سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به درگذشت یکی از هواداران انی تیم در جریان بازی برابر سپاهان واکنش نشان داد.
رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان مسابقه پرسپولیس و سپاهان اصفهان عنوان کرد یکی از هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی پرسپولیس و سپاهان اصفهان درگذشت شد تا این خبر خیلی زود در فضای رسانه‌ای کشور پیچیده شود.

برانکو ایوانکوویچ ضمن اطلاع از این موضوع گفت: در چنین مواقعی نمی‌توان احساسات خود را در یک جمله کوتاه بیان کرد. فوتبال برای لذت بردن از زندگی است.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: تمام اعضای تیم تلاش می‌کنیم تا هوادارانمان و کسانی که فوتبال را دوست دارند از وقتی که گذاشته اند لذت ببرند. من این اتفاق را تسلیت می‌گویم و امیدوارم هرگز شاهد فوت هیچ هواداری در استادیوم‌ها نباشیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک