کد خبر 463995
۱۳۹۸/۰۷/۱۲ ۱۸:۵۷

احتمال تمدید زمان اجرای برکسیت از سوی جانسون

ساعت24- نخست وزیر انگلیس احتمالا از اتحادیه اروپا برای تعویق اجرای خروج لندن از این اتحادیه درخواست خواهد کرد.
style="text-align:justify">به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس قصد دارد در صورتیکه تا ۱۹ اکتبر به توافقی در خصوص برکسیت، خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دست نیابد، با ارسال نامه به اتحادیه اروپا خواستار به تعویق افتادن اجرای آن شود.

براساس اسناد دولتی که به دادگاه اسکاتلند ارائه شد جانسون پذیرفته است که موظف به ارسال نامه برای درخواست تاخیر در اجرای برکسیت است.

ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا از عزم جانسون برای پیشرفت در توافق برکسیت استقبال کرد با این حال خاطرنشان کرد در پیشنهادات نخست وزیر انگلیس هنوز برخی نکات مشکل دار وجود دارد. یونکر همچنین روز چهارشنبه گفت دو گروه مذاکره کننده طی روزهای آتی مذاکرات خود را از سر می‌گیرند.

در حالی که کمتر از یک ماه به زمان تعیین شده برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باقی مانده است، زمان دستیابی به توافق برکسیت بسیار کوتاه است. پیشتر اعلام شده بود در صورت شکست مذاکرات، در هیچ شرایطی بوریس جانسون تقاضای به تعویق انداختن برکسیت را مطرح نخواهد کرد. با این حال قانونی در انگلیس تصویب شده است که وی را ملزم می‌کند در صورت دست نیافتن به توافق با اتحادیه اروپا تا ۱۹ اکتبر، درست پس از نشست اروپایی آتی، بار دیگر به تعویق افتادن برکسیت را تقاضا کند.

اتحادیه اروپا با ترزا می، نخست وزیر سابق انگلیس، بر سر بند «بک استاپ» به توافق رسیده بود. این بند مقرر می‌کند که انگلیس تا تنظیم «ترتیبات جایگزین» که احتمالا مانع از بازگشت مرز سخت در چارچوب یک توافق تجارت آزاد می‌شود، در اتحادیه گمرکی با اتحادیه اروپا باقی بماند. بوریس جانسون این ساز و کار را رد می‌کند و اروپایی‌ها منتظرند تا او پیشنهادهای جایگزین ارائه کند.

بوریس جانسون اواخر ماه ژوئیه با وعده عملی کردن برکسیت به قدرت رسید.

باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک