کد خبر 466304
۱۳۹۸/۰۷/۲۹ ۱۱:۱۰

چرا جایگاه ها با کمبود بنزین سوپر مواجه شده اند؟

ساعت 24-یک عضو ناظر مجلس در شورای عالی انرژی با بیان اینکه «کمبود بنزین سوپر ارتباطی با صادرات این بنزین ندارد»، گفت: تامین بنزین سوپر برای استفاده مردم، حق مردم بوده و ما این موضوع را پیگیری می کنیم.
علی بختیار درباره اخبار منتشر شده مبنی بر کمبود بنزین سوپر در جایگاه های سوخت، بیان کرد: مدتی است که در تامین بنزین سوپر در جایگاه های سوخت مشکلاتی به وجود آمده است اما به نظر نمی رسد که علت این مشکل صادرات بنزین سوپر باشد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: ما این مشکل را از وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی پیگیری می کنیم تا علت این موضوع روشن شده و مرتفع گردد. یکی از دلایل این کمبود می تواند افزایش چشمگیر مصرف سوخت در روزهای اخیر باشد اما به هر حال ما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

بختیار در ادامه با بیان اینکه «تامین بنزین سوپر برای استفاده مردم، حق مردم بوده و باید انجام شود» اظهار کرد: امروز بنزین یورو ۴ و یورو ۵ که در کشور تولید شده و در جایگاه های سوخت عرضه می شود، بنزین با کیفیتی است

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک