کد خبر 472386
۱۳۹۸/۰۹/۱۴ ۰۷:۵۵

راز مگویی که علیرضا بیرانوند ناخواسته فاش کرد !

ساعت24 -گلر شماره یک تیم ملی و پرسپولیس اخیرا ویدئویی منتشر کرده که در آن اسرار مگویی را فاش کرده است .
بدون تردید برانکو ایوانکوویچ نقش پررنگی در قهرمانی‌های سه فصل گذشته پرسپولیس داشت. البته بازیکنان هم در تکرار قهرمانی نقش داشتند، اما خیلی‌ها از جمله اغلب کارشناسان بیشترین سهم را به سرمربی کروات تیم دادند. کسی هم شک نداشت برانکو مدیریت خیلی خوبی روی تیمش داشت و با شناخت کامل روی فوتبال ایران می‌دانست چه راه و روشی را پیش بگیرد تا با پرسپولیس ۷ جام بگیرد.

اما علیرضا بیرانوند در یکی از مصاحبه های اخیرش حرف‌های جالبی زده است . گلر شماره یک تیم ملی و پرسپولیس ویدئویی را منتشر کرده که حاوی اسرار مگویی است . در بخشی از این ویدئو علیرضا بیرانوند فاش کرد:

«وقتی برانکو رفت و با الاهلی عربستان قرارداد بست من و هفت، هشت بازیکن باتجربه تیم مثل همیشه در هتل نشسته و حرف زدیم. همگی ما قبول داریم برانکو مربی خوبی است و در قهرمانی‌های ما هم خیلی نقش داشت. آن روز هم در هتل با همبازیانم همین حرف‌ها را زدیم، اما گفتیم اگر امسال ما قهرمان نشویم همه می‌گویند در آن قهرمانی‌ها فقط و فقط شخص برانکو نقش داشته و نه ما بازیکنان! پس برای اینکه به همه ثابت کنیم ما بازیکنان هم در قهرمانی‌های پرسپولیس نقش داشتیم باید امسال هم با کالدرون که مربی خوبی است قهرمان شویم…»

علیرضا بیرانوند در حالی این حرف‌ها را زد که هم‌اکنون پرسپولیس تهران مدافع عنوان قهرمانی با ۱۹ امتیاز از ۱۱ بازی و به لطف تفاضل گل بالاتر نسبت به فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان در رده چهارم جدول رده‌بندی ایستاده است. تیمی که با ۴ شکست بیشترین باخت را در میان مدعیان قهرمانی متحمل شده است. شاید اگر برانکو هم در پرسپولیس می‌ماند این تیم نمی‌توانست برای چهارمین بار متوالی قهرمانی لیگ برتر را تجربه کند، اما بدون برانکو، گویا این امر خطیر ، سخت تر از پیش به نظر می رسد !

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک