کد خبر 473798
۱۳۹۸/۰۹/۲۳ ۱۹:۱۹

آتش‌نشانان، سگ بیپناه را از چاه نجات دادند

ساعت 24 -نبود حفاظ در اطراف چاه حفاری شده در یک قطعه زمین سقوط یک سگ را به اعماق چاه رقم زد.
style="text-align:justify">مهر: نبود حفاظ در اطراف چاه حفاری شده در یک قطعه زمین سقوط یک سگ را به اعماق چاه رقم زد.

در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵، ساعت ۱۰:۴۴ دقیقه صبح روز گذشته، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بلافاصله گروه امداد و نجات ۸ را به سوی محل حادثه در میدان شهران، بلوار کوهسار اعزام کرد.

حسین تیموری فرمانده آتش نشانان اعزامی که از لحظات اولیه به همراه آتش نشانان در محل حادثه حضور و بر نحوه عملیات نظارت داشت در این باره گفت: محل حادثه قطعه زمینی بود که کارگران درگوشه ای از آن، چاهی به عمق ۱۲ متر حفر کرده بودند و متاسفانه هیچ گونه حفاظی در اطراف آن وجود نداشت.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از بررسی و ارزیابی اولیه محل حادثه، ایمن سازی محل حادثه را آغاز کردند و با استفاده از تجهیزات ویژه نجات یک قلاده سگ را که به داخل چاه سقوط کرده بود صحیح وسالم از داخل چاه خارج کرده و به سطح زمین انتقال دادند.

آتش نشانان پس از ارائه تذکرات ایمنی به کارگران و قرار دادن علایم هشدار دهنده در اطراف دهانه چاه به ماموریت خود پایان دادند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک