کد خبر 476657
۱۳۹۸/۱۰/۱۴ ۱۰:۱۹

اتفاقی عجیب در فوتبال انگلیس/ بازیکنان تیم مغلوب بین ۲ نیمه به خانه رفتند!

ساعت24-در اتفاقی جالب در لیگ محلات انگلیس، دیدار ۲ تیم همشهری به دلیل اختلاف فاحش نتیجه پس از ۴۵ دقیقه نیمه کاره رها شد!
تیم‌های آبینگدون تاون و آبینگدون یونایتد در منطقه آکسفورد شایر همشهری هستند و در قالب مسابقات دسته اول «هلنیک لیگ» به مصاف هم رفتند. تیم میزبان در همان 4 دقیقه ابتدایی یک - صفر پیش افتاد و پس از گذشت 20 دقیقه، این برتری به 4 گل افزایش یافت. در 15 دقیقه پایانی نیمه اول، آبینگدون یونایتد 4 گل دیگر وارد دروازه حریفش کرد تا 8 بر صفر پیش بیفتد. در نتیجه بازیکنان «آبینگدون تاون» که در سطح دهم فوتبال انگلیس شاغل هستند، تصمیم گرفتند برای نیمه دوم وارد زمین نشوند و به خانه رفتند!

در نتیجه این اتفاق، باشگاه آبینگدون تاون با انتشار بیانیه‌ای از طرفداران خود عذرخواهی کرد. سرمربی تیم هم که نتوانسته بود بازیکنانش را به ادامه دادن بازی ترغیب کند، از سمت خود کناره گیری کرد. او همچنین ضمن انتقاد از مسئولان باشگاه گفت که در 3 ماه اخیر به دلیل عدم دسترسی به امکانات لازم، قادر به تمرین دادن بازیکنان‌ خود نبوده است. ریچاردسون گفته در بین 2 نیمه بازی یاد شده، بازیکنانش پس از ماه‌ها بی‌توجهی مقامات باشگاه یک تصمیم جمعی گرفتند و او هم از آنها حمایت کرده‌ است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک