کد خبر 482415
۱۳۹۸/۱۱/۲۴ ۰۷:۲۹

ماجرای لباس «مهدی رحمتی» که خبرساز شد/ عکس

ساعت24 - نماینده آل اشپورت در خاورمیانه که مسئولیت تامین لباس تیم شهرخودرو را به عهده دارد درباره پیراهن رحمتی توضیح داد.
style="text-align:justify">نقشه شهر لندن، طرح روی لباس تاتنهام است و کپی شدن طرح پیراهن این تیم لندنی روی لباس رحمتی، دروازه‌بان شهرخودرو خراسان توجهات را به خود جلب کرد!

وحید جعفری نماینده برند آل اشپورت در خاورمیانه، درباره طرح جدید پیراهن سید مهدی رحمتی دروازه‌بان تیم فوتبال شهرخودرو خراسان که مشابه پیراهن فصل قبل تاتنهام است، اظهار داشت: لباس جدید دروازه‌بان شهرخودرو همان لباس تاتنهام است. در واقع بیشتر دروازه‌بانان ایرانی دوست دارند لباس دروازه‌بان مورد علاقه شان که ممکن است در تیم‌های رئال مادرید، بارسلونا یا لیورپول بازی می‌کند را داشته باشند و از ما می‌خواهند که لباسی مانند لباس دروازه‌بان مورد علاقه‌شان را تولید کنیم و به دلیل این که ما طرف قرارداد باشگاه هستیم، برای دروازه‌بان تیم، چند پیراهن از طرحی که مدنظر دارد را تولید می‌کنیم.

رحمتی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک