کد خبر 485114
۱۳۹۸/۱۲/۱۱ ۲۳:۲۱

ظریف: آمریکا پس از ۱۹ سال تحقیر در افغانستان تسلیم شد

ساعت 24-وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر نوشت که اکنون پس از 19 سال تحقیر ، ایالات متحده پیشنهاد تسلیم خود را در افغانستان داده است.
style="text-align:justify"> «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر به امضای توافق صلح میان طالبان افغانستان و آمریکا اشاره کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «اشغالگران آمریکایی نباید هرگز به افغانستان حمله می‌کردند. اما آنها این کار را انجام دادند و دیگران را برای پیامدهای آن مقصر دانستند.»

وزیر امور خارجه ایران در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «اکنون پس از ۱۹ سال تحقیر ، ایالات متحده پیشنهاد تسلیم خود را داده است. چه در افغانستان و چه در سوریه، عراق یا یمن، مشکل آمریکا است.»

ظریف در پایان نوشت: «آمریکا خواهد رفت (اما) ویرانی گسترده‌ای پشت سرش باقی می‌گذارد.»

پس از یکسال مذاکرات فشرده عصر روز گذشته آمریکا و طالبان توافق صلح را برای پایان جنگ در افغانستان امضا کردند.

بر اساس گزارش‌ها، در مفاد توافقنامه میان آمریکا و طالبان آمده‌است که این توافق میان «امارت اسلامی افغانستان که از سوی آمریکا به رسمیت شناخته نمی‌شود و به نام طالبان شناخته می‌شود و ایالات متحدۀ امریکا» امضا شده است.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک