کد خبر 485322
۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۱۰:۰۵

هجمه به دختر آیت‌ا... با ابزار کرونا!

ساعت 24-باز هم نوک پیکان اتهام‌زنی دلواپسان به سمت فرزندان آیت‌ا... هاشمی نشانه گرفته شد. مطابق بسیاری از اوقات که سوژه‌ای برای تخریب جریان اعتدال و اصلاحات در دسترس دلواپسان نیست آنها مانند دیروز که فائزه‌هاشمی را سوژه تخریب قرار دادند به فرزندان آیت‌ا... هجمه می‌برند.
هجمه به دختر آیت‌ا... با ابزار کرونا!
ماجرا چه بود؟

یک هفته پیش بود که دانا و تعدادی سایت همسو با آن نوشتند: «باند احتکار ماسک که از بهاییان برخی مناطق مرکزی کشور هستند شناسایی و متلاشی شد. یک منبع آگاه امنیتی به دانا گفت: با توجه به فضا سازی برخی شبکه‌های تلویزیونی بهایی و کانال‌های تلگرامی آن‌ها و فعالیت یک باند بهایی در احتکار ماسک و اقلام بهداشتی بررسی ریشه‌های امنیتی موضوع را ضروری کرده است. وی افزود: با توجه به موارد فوق حتما رمز گشایی از این موضوع کمک شایانی به خنثی سازی توطئه‌های عملیات روانی دشمن در بزرگ نمایی موضوع کرونا خواهد کرد.» دیروز هم سایت مشرق گزارشی نوشت و با تیتر «خوشحالی اعضای فرقه بهاییت از شیوع کرونا در ایران و کاسبی با سلامت مردم» منتشر کرد. در این گزارش آمده است: «در روزهای اخیر، فایل صوتی منسوب به «فرزام کمال‌آبادی»، از رهبران محفل بین‌المللی فرقه ضاله بهاییت، منتشر شده که با رضایت و خشنودی عیان از شیوع کروناویروس و بیمارشدن هموطنان، این مساله را به «انتقام کبیر الهی حضرت بهاء ا...» (بنیان‌گذار این فرقه ضاله) مرتبط کرد و وعده داد که فاز اصلی این «انتقام» هنوز در پیش است! لازم به ذکر است که فرزام کمال‌آبادی، برادر «فریبا کمال‌آبادی»، عضو حلقه رهبری فرقه بهاییت در داخل کشور و محکوم امنیتی است که «فائزه هاشمی»، با او رفاقت دیرینه دارد و دو بار هم به خانه او رفته و با او و دیگر رهبران بهایی دیدار کرده است.» عیان و واضح است که یکی از اهداف اصلی اشاره به فائزه هاشمی تخریب دخترآیت‌ا... هاشمی است. این سایت به انتشار تصاویری از دیدار دختر آیت‌ا... هاشمی با آنها پرداخته و اینگونه هدف خود را نمایان کرده است.

مواضع آیت ا... هاشمی و فائزه

فائزه هاشمی در سال 95 با یکی از بهاییان که از زندان به مرخصی آمده بود دیدار کرد و انتقادات زیادی به او شد. خبرگزاری میزان 25 اردیبهشت 95 نوشت: «پیش از این فائزه هاشمی در گفت‌وگوی با روزنامه فیگارو ضمن بیان خاطرات خود به زندانی شدنش به مدت 6 ماه در سال 2012 می‌گوید که زندان تجربه بسیار خوبی بود چرا که با زنان و مردان بزرگ ایرانی، بهایی‌ها، اعضای مجاهدین خلق، اصلاح‌طلبان و کسانی آشنا شدم...» دیدار فائزه با بهایی‌ها بهانه‌ای برای انتقاد به آیت‌ا... هاشمی شد مانند 25 اردیبهشت 95 که آیت‌ا... هاشم بطحایی عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که با این کار فائزه هاشمی «به پدرش لطمه وارد می‌شود» گفت: «در دین ما بحث فرزند و اولاد مطرح نیست. اولویت دین ما است. اولویت پدر و مادر و فرزند در دین مطرح نیست. آیت‌ا...هاشمی رفسنجانی باید حتما به این بانو تذکر دهد.» هاشم بطحایی گلپایگانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، از نامزدهای مورد حمایت اصلاح‌طلبان و حامیان دولت در تهران بود. هجمه‌ها به آیت‌ا...در شرایطی بود که ایشان در سال 66 و در سمیناری که در وزارت اطلاعات برگزار شده است، درباره قضیه اقلیت‌ها و به‌خصوص بهایی‌های می‌گوید: «بیرون بودنشان ضرر دارد، داخل بودنشان و ناراضی بودنشان باز هم ضرر دارد، لذا درحد مقدور باید سعی کنیم که اینها بتوانند اعاشه زندگی‌شان بکنند. در گذشته مثلاً سیاست این بوده که پست‌های کلیدی را چون نظام گذشته به ملت اعتماد نداشته، پست‌های کلیدی را به اینها می‌داد، این‌ها را آن جاهای حساس ما نباید بگذاریم، نباید اینها به جاهای‌ حساس برسند، نباید بگذاریم مسئولیت‌هایی که می‌توانند خیانت بکنند دستشان بیفتد.»

آلوده کردن فضای جامعه با چه هدفی؟

احتکار وسایل مورد نیاز مردم در این روزها که شامل وسایل ضدعفونی و بهداشتی است اقدامی غیراخلاقی و غیرانسانی است که از سوی هر فردی با هرگرایشی محکوم است. اما از آب گل آلود ماهی گرفتن دلواپسان هم اقدام قابل پذیرش نیست. در این روزها کرونا بیش از هر موضوعی ذهن جامعه را درگیر کرده است و پسندیده نیست دلواپسان برای منفعت‌طلبی سیاسی یا انتقام از آیت‌ا... هاشمی به‌واسطه میانه‌روی که داشتند به طرح موضوعاتی بپردازند که نفعی برای فضای نگران جامعه ندارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک