تخصیص سهمیه ۶۰ لیتری بنزین برای سفرهای تابستانی
ساعت24-عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۹ گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا قطعا سهمیه ۶۰ لیتری در ایام عید نوروز به خودروها اختصاص نخواهد یافت و این سهمیه در تابستان به کارت سوختها اختصاص مییابد.
بهروز بنیادی در مورد مصوبه این کمیسیون پیرامون سهمیه ۶۰ لیتری بنزین کارت سوختها گفت: در آخرین جلسه کمیسیون تلفیق که در صحن علنی مجلس برگزار شد در خصوص این موضع تصمیمگیری شد.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس این مصوبه مقرر شد سهمیه ۶۰ لیتر بنزین با نظر و تشخیص دولت در تابستان یا بهار به کارت سوخت خودروها اختصاص یابد.
وی گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا قطعاً این سهمیه ۶۰ لیتری در ایام عید نوروز به خودروها اختصاص نخواهد یافت.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۹ تاکید کرد: سهمیه بنزین ۶۰ لیتری در ایام تابستان برای سفرهای تابستانی به کارت سوخت خودروها اختصاص مییابد.