کد خبر 495021
۱۳۹۹/۰۲/۲۳ ۲۰:۲۸

ترامپ بار دیگر نانسی پلوسی را هدف توهین‌ قرار داد

ساعت 24-رئیس جمهور آمریکا به احتمال ابتلای خود و معاونش به کووید-۱۹ و تحویل ریاست جمهوری به رئیس مجلس نمایندگان این کشور واکنش نشان داد.
به نقل از پایگاه اینترنتی نیوزویک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه به گزارشی مبنی بر اینکه اگر ترامپ و معاونش مایک پنس به کرونا مبتلا شوند، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان این کشور زمام حکومت آمریکا را به دست می‌گیرد، واکنش نشان داد و در حساب توئیتری خود بار دیگر نانسی پلوسی را هدف توهین‌های خود قرار داد.

او در این پیام توئیتری ضمن به اشتراک گذاشتن گزارش مذکور نوشت: پس باید بسیار مراقب باشیم. نانسی دیوانه یک «فاجعه مطلق» خواهد بود و آمریکا هرگز یک کشور کمونیست نخواهد بود.

طبق قوانین آمریکا در صورتی که رئیس جمهور و پس از او، معاونش قادر نباشند به هر دلیلی دولت را اداره کنند، کنگره آمریکا شخص سوم را برای ریاست جمهوری موقت تا زمان فرا رسیدن موعد انتخابات معرفی می‌کند. این قانون تصریح می‌کند که رئیس مجلس نمایندگان با تحویل وظایف خود می‌تواند رئیس جمهور موقت شود.

چنین گزارشی پس از آن منتشر شد که سه نفر در کاخ سفید به ویروس کرونا مبتلا شدند و خطر ابتلا به کووید-۱۹ ترامپ و معاونش را تهدید می‌کند.

ویروس کرونا تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار آمریکایی را مبتلا کرده است که از این میان بیش از ۸۰ هزار تن جان باخته اند.

باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک