کد خبر 516587
۱۳۹۹/۰۷/۲۲ ۱۷:۲۶

هشدار نسبت به سقوط ارزش دلار

ساعت24-راشاتودی نوشت: غول بانکداری و سرمایه گذاری آمریکا با هشدار درباره سقوط ارزش دلار در آینده کوتاه مدت و توصیه فروش به دارندگان دلار، اعلام کرد که ریسک ناشی از آزمایشات واکسن کرونا و انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده این ارز را به سمت نزولی شدن پیش برده است.
گلدمن ساکس، غول بانکداری و سرمایه گذاری آمریکا، با هشدار درباره سقوط ارزش دلار در آینده کوتاه مدت و توصیه فروش به دارندگان دلار، اعلام کرد که ریسک ناشی از آزمایشات واکسن کرونا و انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده این ارز را به سمت نزولی شدن پیش برده است.

تحلیلگران این بانک در یادداشتی خطاب به سرمایه گذاران اعلام کردند که آنها "شانس زیادی" را برای افزایش ارزش دلار تا پایان سال 2020 که یک پیروزی انتخاباتی برای دونالد ترامپ محسوب خواهد شد و با تاخیر معنی داری برای پیشرفت واکسن کرونا همراه خواهد بود، پیش بینی می کنند.

آنها همچنین تأکید کردند که شاخص های که به دقت رصد می شوند نظیر بازارهای پیش بینی وقایع و مدل های عمومی، اکنون احتمال "موج آبی" یعنی برنده شدن دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری و کسب اکثریت کرسی های سنا و مجلس نمایندگان را بیش از 60 درصد نشان می دهد.

زاک پاندل، رئیس بخش تبادل ارزی جهانی و استراتژی بازار در بانک گلدمن ساکس گفت: از نظر ما، وقوع یک "موج آبی" در انتخابات ایالات متحده و اخبار مطلوب درباره کشف واکسن می تواند دلار و شاخص دی اکس وای را به پایین‌ترین سطح در سال 2018 باز گرداند.

وی در مورد واکسن های ویروس کرونا گفت: اگر این واکسن ها بسیار کارآمد باشند، این نتایج اولیه ممکن است برای تایید فوری سازمان FDA تا پایان سال کافی باشد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک