کد خبر 525839
۱۳۹۹/۰۹/۲۸ ۰۸:۳۹

انتقاد فرانسه از اقدام ایران در زمینه غنیسازی

ساعت 24 - سخنگوی وزارت خارجه فرانسه بدون اشاره به نقش تحریم‌ها در از بین رفتن مزایای برجام برای ایران گفته فعالیت‌های غنی‌سازی ایران موجب می‌شود مزایای برجام از حیث مسائل مربوط به منع اشاعه برای طرف غربی کاهش پیدا کند.
dir="RTL"> سخنگوی وزارت خارجه فرانسه روز پنجشنبه بار دیگر ایران را به «نقض تعهدات هسته‌ای» در برجام متهم کرده است.سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا حصول توافقی جدید با ایران ضرورت دارد یا خیر گفت: «اقدامات ایران در نقض تعهدات هسته‌ای خود ذیل توافق وین، به شدت نگران‌کننده استوی اضافه کرد: «نتیجه این اقدامات به خصوص در زمینه غنی‌سازی جدی هستند. این اقدامات مزایای توافق از حیث منع اشاعه را تضعیف می‌کنندسخنگوی دستگاه دیپلماسی فرانسه خاطرنشان کرد: «همان‌طور که سه کشور اروپایی همواره تأکید کرده‌اند ایران باید بدون تأخیر به تبعیت از توافق بازگردد و از انجام هر گونه اقدامی که می‌تواند حیات درازمدت این توافق را تضعیف کند خودداری کنددیپلمات فرانسوی در ادامه از آنچه به ادعای او عزم «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای بازگشت به «مسیر مذاکرات» خوانده شده استقبال کرده است.

او گفت: «ما از عزم رئیس‌جمهور بایدن برای بازگشت به مسیر مذاکره استقبال می‌کنیم؛ این مسئله باید همه طرف‌ها را به بازگشت به پایبندی به تعهداتشان ذیل برجام مجاب کند. فرانسه همراه با شریکانش مصمم به ادامه تمامی تلاش‌های ممکن جهت دستیابی به این استفرانسه در کنار انگلیس و آلمان سه عضو اروپایی گروهی هستند که از سال ۲۰۱۵ به توافقی با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور دست پیدا کرده‌اند. این توافق قرار بود در ازای ایجاد محدودیت‌ در بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای، تحریم‌های اعمال‌شده به بهانه هسته‌ای علیه ایران را رفع کند.دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک