کد خبر 528609
۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۱:۲۴

آمریکا معافیت عراق در خرید برق از ایران را تمدید کرد

ساعت24-رسانه‌های بغداد از تمدید زمان معافیت عراق از تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران برای خرید برق خبر دادند.
رسانه‌های عراق امروز (سه شنبه) نوشتند که واشنگتن معافیت اعطا شده به عراق از تحریم‌های اعمال شده علیه ایران در حوزه انرژی را به مدت سه ماه دیگر تمدید کرد.

یک مقام مسئول عراقی که خواست نامش بیان نشود، به خبرگزاری فرانسه گفته است: این تصمیم به بغداد اجازه می‌دهد تا اوایل آوریل واردات گاز و برق از ایران را ادامه دهد.

وی افزود: این معافیت جدید که بیشتر از معافیت‌های قبلی است، نتیجه مذاکرات‌های طولانی بغداد با واشنگتن است

عراق به دلیل فرسوده بودن زیرساخت‌هایش نمی‌تواند در زمینه تامین انرژی مورد نیاز خود به خودکفایی دست یابد و به همین دلیل در زمینه انرژی به شدت به ایران وابسته است و یک سوم نیاز مصرفی خود به گاز و برق را از این کشور وارد می‌کند.

پیشتر روزنامه «واشنگتن پست» در اول ماه جاری (آذر) به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داد که واشنگتن معافیت عراق از تحریم واردات برق از ایران را به مدت ۴۵ روز دیگر تمدید کرده است.

تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران باعث شده که عراق به معافیت‌ها متکی باشد. عراق در خرید گاز و برق از ایران که یک سوم از نیاز انرژی این کشور را تامین می‌کند، از تحریم آمریکا معاف بوده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک