نیمار: نمی توانم فقط به فوتبال فکر کنم
او درباره این موضوع گفت: چه کسی دوست ندارد با دوستانش بیرون برود و از زندگی لذت ببرد؟ این موضوع بسیار عجیب است. چرا باید به این خاطر از من انتقاد شود؟ همه ما باید لحظاتی را با دوستان خود سپری کنیم و لذت ببریم. من می دانم که چه وقت این کار را انجام دهم و چه وقت انجام ندهم.
نیمار ادامه داد: مردم فکر می کنند که من بچه هستم و پختگی و تجربه لازم را ندارم اما این اصلا درست نیست. من خودم می دانم که چه چیزی درست است و چه چیزی اشتباه است. اگر تمام تمرکزم روی فوتبال باشد منفجر می شوم و به همین خاطر به همین رفتار خود ادامه می دهم و مشکلی در آن وجود ندارد.
او درباره ام باپه گفت: من و ام باپه برادر هستیم. من برادر بزرگ و او برادر کوچک. ام باپه برای من مردی از طلا است. او قلب بزرگی دارد و از نظر فوتبالی هم که نیازی به صحبت کردن درباره او نیست.
نیمار درباره وضعیت خود در پاری سن ژرمن گفت: من از حضور در پاری سن ژرمن بسیار خوشحال هستم. چیزهای تغییر کرده است اما نمی توانم دقیقا بگویم چه چیزی. همین می دانم که وضعیت بهتر شده است و من راضی هستم.
رسانه های فرانسوی پیش از این تاکید کردند که نیمار برای تمدید قراردادش با PSG تا سال ۲۰۲۷ به توافق رسیده است.