کد خبر 541009
۱۴۰۰/۰۱/۱۶ ۱۳:۲۰

زنگنه : سوختن دلارهای گازی توسط مشعل‌ها

ساعت24-وزیر نفت گفت: گازهای همراه نفت که می سوزند در حقیقت دلارهایی هستند که از بین می‌روند و علاوه بر آزار مردم منطقه، مسائل زیست محیطی را در پی دارند.
بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت امروز در مراسم امضای «قرارداد ۷۵ میلیون دلاری داخلی سازی ۲۴ کمپرسور سانتریفیوژ توسط بخش داخلی و همچنین جمع آوری گازهای همراه منطقه رگ سفید» با بیان اینکه می‌توانیم با داخلی سازی این کمپرسورها علاوه بر حمایت از داخل، صرفه جویی ارزی نیز داشته باشیم، گفت: از سال ۵۱ که برای اولین بار به اهواز رفتم همواره حسرت سوختن این گازها را داشتم و تصور می‌کردم علاوه بر اینکه این گازها در حقیقت دلار است که می سوزد، آزار و مشکلات زیست محیطی برای منطقه و مردم آن در پی دارد.

وی افزود: با مراجعات تاریخی متوجه می‌شویم که محمدرضا پهلوی نیز دغدغه جمع آوری این گازها را داشته است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه جمع آوری گازهای همراه که در مشعل‌ها می‌سوخت یکی از بزرگترین دغدغه‌های رهبری انقلاب بود، تصریح کرد: مقام معظم رهبری این اولویت را به رئیس جمهوری اعلام کرده بودند و رئیس جمهوری نیز آن را به مجموعه وزارت نفت ابلاغ کردند تا در اولویت قرار بگیرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک