کد خبر 543672
۱۴۰۰/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۸

پلیس روسیه بیش از ۱۷۰۰ نفر از حامیان ناوالنی را بازداشت کرد

ساعت 24 - پلیس روسیه بیش از هزار و ۷۰۰ تن از معترضانی را که در حمایت از آلکسی ناوالنی، منتقد کرملین، به خیابان‌های ده‌ها شهر آمده بودند، بازداشت کرد.
dir="RTL" style="text-align:right">تجمعات روز پنج‌شنبه دوم اردیبهشت در سراسر روسیه را گروه‌های متحد آقای ناوالنی که در زندان دست به اعتصاب غذا زده است، سازماندهی کرده‌اند.سخنگوی الکسی ناوالنی نیز اکنون ۱۰ روز است که در بازداشت به‌سرمی‌برد و همچنین یکی دیگر از متحدان او هم در همان روزی بازداشت شد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، به طور تلویحی حمایت‌های غرب از ناوالنی را «عبور از خط قرمز» توصیف کرد.

گزارش گروه‌های ناظر حقوق بشر حاکی است که در اعتراضات روز پنج‌شنبه هزار و ۷۸۲ نفر بازداشت شده‌اند که بیشتر این بازداشت‌ها در شهر سن پترزبورگ رخ داده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک