کد خبر 544574
۱۴۰۰/۰۲/۰۹ ۱۰:۵۸

تصمیم دولت بایدن برای لغو تحریم‌های ترامپ علیه ایران

ساعت 24-مقامات کنونی و سابق آمریکایی و همچنین منابع آگاه اعلام کردند، دولت بایدن در حال بررسی عقب نشینی از برخی از سخت‌ترین تحریم های اعمال شده دوره ترامپ علیه ایران است تا بدین ترتیب تهران را به بازگشت به پایبندی به توافق هسته ای متقاعد کند.
مقامات کنونی و سابق آمریکایی و همچنین چند منبع آگاه در جریان مسائل مربوط به برجام این موضوع را اعلام کرده‌اند که دولت بایدن به دنبال کنار گذاشتن برخی تحریم های دوران ترامپ علیه ایران است اما این منابع اعلام نکردند دولت واشنگتن در حال بررسی لغو کدام تحریم‌هاست.

با این حال این مقامات عنوان کرده اند که آماده لغو هر تحریمی که با توافق هسته ای ناسازگار و ناهماهنگ بوده‌است، هستند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در حالی این خبر را اعلام کرد که گفت‌وگوها میان ایران و گروه ۱+۴ با ادامه جلسات کارگروه‌های کارشناسی در سه حوزه تحریم، هسته‌ای و ترتیبات اجرایی ‌در وین ادامه دارد.

روز گذشته دو کارگروه هسته‌ای و تحریم کار بر روی متون را ادامه داده و کارگروه کارشناسی ترتیبات اجرایی نیز برای نخستین بار تشکیل جلسه داد.

دیروز همچنین نشست‌هایی به صورت دو و چندجانبه میان رییسان هیأت‌های مختلف ایران و ۱+۴ برگزار شد.

قرار است گزارش کارگروه‌های کارشناسی به کمیسیون مشترک ارائه و در صورت نیاز کمیسیون بار دیگر تشکیل جلسه دهد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک