کد خبر 549188
۱۴۰۰/۰۳/۱۱ ۱۹:۱۴

بازگشت هیات‌های ایران و ۱+۴ به پایتخت‌ها؟

ساعت24- خبرنگار روزنامه آمریکایی در توییتی مدعی شده فردا و یا در روز پنجشنبه وقفه‌ای در گفت‌وگوهای وین ایجاد خواهد شد و هیات‌ها به کشورهای خود بازخواهند گشت.
خبرنگار روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در وین در توییتی ادعا کرده که با خبر شده که برنامه فعلی این است که فردا (چهارشنبه) و یا در روز پنجشنبه وقفه‌ای در گفت‌وگوهای وین برای احیای برجام ایجاد شده و هیأت‌ها به پایتخت‌های خود بازمی‌گردند.

وی در ادامه نوشته این برنامه ممکن است تغییر کند ولی فعلاً برنامه همین است.

او سپس در ادامه ادعای خود، افزوده است: سوال بزرگ این است که چه زمانی این گفت‌وگوها ادامه می‌یابد و آیا این گفت‌وگوها پیش از انتخابات ایران ادامه خواهد یافت یا خیر، این مساله‌ای است که هنوز حل نشده است.

پیش‌تر سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه با بیان این که «پیشرفت‌های خوبی تا الان در مذاکرات وین داشتیم و به موضوعات اصلی مورد اختلاف رسیدیم» گفت: شخصا مطمئن نیستم که مذاکرات در این دور به پایان برسد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک