کد خبر 559382
۱۴۰۰/۰۵/۲۸ ۱۱:۳۵

ترافیک روان پایتخت در روز عاشورای حسینی

ساعت24-رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک روان معابر و شبکه بزرگراهی پایتخت در روز عاشورای حسینی خبر داد و گفت که در برخی از معابر محدودیت‌های موقتی تردد اعمال شده است.
html>

سرهنگ مجید رنجبر درباره وضعیت ترافیک معابر پایتخت در روز عاشورای حسینی گفت: ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از صبح امروز برای اتخاذ تمهیدات ترافیکی ویژه عاشورا در آماده باش کامل هستند. وضعیت ترافیک نیز برابر رصدهای انجام شده عادی بوده و ما شاهد ترافیک روان در سطح معابر و نیز شبکه بزرگراهی شهر هستیم.

وی با بیان اینکه آماده‌باش ماموران پلیس تا پایان امشب و مراسم شام غریبان ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: در برخی از معابر داخلی نیز محدودیت های موقت تردد اعمال شده و از این رو از شهروندان می‌خواهیم که همکاری لازم را با پلیس داشته باشند و از مسیرهای جایگزین تردد کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک