کد خبر 57154
۱۳۹۴/۰۱/۱۲ ۰۸:۵۱

نگرانی شدید نسبت به تجاوزات عربستان علیه یمن

ساعت24- تجاوزات هوایی ائتلاف کشورهای عربی به رهبری عربستان علیه یمن و کشتار روز افزون غیر نظامیان در این کشور اعتراض بان کی مون و اتحادیه اروپا را نیز به دنبال داشته است.
به گزارش از سایت شبکه المنار، بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل باابراز نگرانی نسبت به کشتار غیر نظامیان در یمن توسط جنگنده‌های متجاوز عربستانی نسبت به بحران انسانی در این کشور در نتیجه ادامه یافتن این تجاوزات هشدار داد.

فرحان حق، سخنگوی بان کی مون عنوان داشت: دبیر کل سازمان ملل هم‌چنان نسبت به حمایت از غیر نظامیان در یمن تاکید دارد و نسبت به وقوع یک بحران انسانی درنتیجه ادامه یافتن حملات نظامی علیه یمن هشدار می‌دهد.

وی تاکید کرد: حمله صورت گرفته علیه یک اردوگاه آوارگان یمنی در استان حجة به دنبال یک حمله هوایی صورت گرفت و در جریان آن ده‌ها تن کشته شدند.

از سوی دیگر سخنگوی فدیرکا موگرینی،رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نسبت به کشتار غیر نظامیان در یمن به دنبال حملات ائتلاف کشورهای عربی و در راس آنها عربستان ابراز نگرانی شدید کرد.

وی هم چنین تاکید کرد که ما نسبت به پیامدهای جنگ در یمن علیه غیر نظامیان نگران هستیم.

به دنبال تجاوزات عربستان به یمن از روز جمعه تاکنون دست کم ۹۳ تن کشته و ۳۶۴ تن دیگر در صنعا وصعده وضالع والحدیده ولحج مجروح شده اند.این در حالی است که تنها حمله به اردوگاه آوارگان ۴۰ کشته و ۲۰۰ مجروح برجای گذاشته است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک