کد خبر 578156
۱۴۰۰/۱۱/۲۸ ۱۶:۲۰

بازگشت ناگهانی و استقبال با گل و شیرینی از علی مرادی

ساعت۲۴-شرق: علی مرادی به‌هیچ‌وجه حاضر نیست صندلی ریاست فدراسیون وزنه‌برداری را ترک کند. درحالی‌که نزدیک به دو ماه است که وزارت ورزش و جوانان حکم بازنشستگی مرادی را ابلاغ کرده؛ ولی او همچنان به دنبال این است تا راهی برای ادامه حضورش در این فدراسیون پیدا کند.
html>

جالب اینجاست، روزی که خبر ابلاغ ممنوعیت ادامه کار مرادی در فدراسیون وزنه‌برداری رسانه‌ای شد، خودش نیز این موضوع را پذیرفت و با انتشار فیلمی رسما کناره‌گیری خود را از ریاست این فدراسیون اعلام کرد؛ اما تنها چند روزی از این قضیه گذشته بود که رئیس جنجالی فدراسیون وزنه‌برداری، دوباره سوژه رسانه‌ها شد. به‌ طوری که گفته شد او قصد دارد با گرفتن مجوزهای لازم از طریق افراد برخی نماینده‌های مجلس، خدمتش را تمدید کند.
مرادی در این زمینه گفت: «بازنشستگی من صادر شده است؛ اما باید بررسی کنیم که من چند سال سابقه خدمت دارم. سابقه خدمت مفید من 33 سال است و مدرک کارشناسی ارشد دارم. با توجه به این مدرک و در صورت موافقت بالاترین مقام مربوطه، می‌توانم تا 35 سال سر کار باشم. یک‌سری اقدامات در جریان است و در صورت موافقت حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان، می‌توانم به فدراسیون برگردم و دو سال باقی‌مانده از دوره ریاست چهارساله را ادامه دهم».
مرادی در حالی این صحبت‌ها را مطرح کرده که تاکنون هیچ واکنش مثبتی از سوی شخص اول ورزش کشور دریافت نکرده است. به‌هرحال اهالی ورزش همه می‌دانند که رئیس فدراسیون وزنه‌برداری و حمید سجادی به دلیل برخی اختلاف‌نظرهایی که از گذشته بین‌شان وجود دارد، رابطه نزدیکی با هم ندارند. به‌طوری‌که حتی در بدو ورود سجادی به وزارت ورزش هم قدری با یکدیگر دچار مجادله شدند. تیم‌های ملی وزنه‌برداری بزرگسالان چند وقت پیش در شرایطی عازم رقابت‌های قهرمانی جهان شدند که به دلیل مشکلات مالی فدراسیون وزنه‌برداری شرایط سختی را داشتند. در همین حین مرادی به دفتر وزیر رفته تا او را ملاقات کند که برای این اعزام از او مساعدت مالی بگیرد؛ اما به گفته حاضران، سجادی حتی حاضر نشده که او را ببیند! با توجه به این موارد وزارت ورزش به محض دریافت حکم بازنشستگی مرادی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور، تعللی نکرد و بلافاصله این حکم را به او ابلاغ کرد. حالا در این شرایط بعید به نظر می‌رسد که سجادی برای مدیری که میانه خوبی با او ندارد، قدمی بردارد.
اما از آنجا که مرادی جزء پرسنل قدیمی این وزارتخانه به حساب می‌آید و به نوعی مراودات خاص خودش را هم دارد، آن‌قدر هم بدون شانس نیست که نتواند نظر مثبت آقای وزیر را جلب کند.
خوش‌اقبالی علی مرادی دوستی دیرینه او با محمد پولادگر، معاونت قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان است. معاونت تأثیرگذاری که می‌تواند نقش زیادی در تصمیم‌گیری‌های وزیر داشته باشد.
اگرچه شنیده می‌شود، پولادگر نیز گزینه دلخواه سجادی برای تصدی معاونت قهرمانی نبوده و شایعه شده از سوی مقامات بیرونی به او سفارش شده؛ اما هرچه هست، در این مدت توانسته قدم‌های رو به جلویی برای بازگشت رئیس فدراسیون وزنه‌برداری بردارد. همین که در دوره غیبت 50‌روزه مرادی در این فدراسیون سرپرستی به جایش معرفی نشد، می‌تواند نشانه بازگشت به کار او باشد. مهم‌تر از همه اینکه مرادی روز گذشته خیلی ناگهانی سر از فدراسیون وزنه‌برداری درآورد و پشت میز کارش نشست.
جالب اینجاست که عکسی هم از لحظه حضور او در محل فدراسیون وزنه‌برداری منتشر شد که نشان می‌داد کارکنان این فدراسیون با گل به استقبال او رفته بودند!
به‌هرحال آنچه از شواهد امر پیداست، از مدل بازگشت سرزده و یکباره مرادی به فدراسیون وزنه‌برداری مشخص شده که تلاش‌هایی در جریان است تا هرطور شده این مدیر قدیمی دوره ریاستش را به پایان برساند. درست مثل دوسال‌و نیم پیش که او در انتخاباتی پرحاشیه و البته غیرقانونی به ریاست رسید. طبق آیین‌نامه انتخابات فدراسیون‌های ورزشی، هر فردی که نصف آرای مجمع به‌اضافه یک را به دست بیاورد، پیروز انتخابات است. افراد حاضر در مجمع فدراسیون وزنه‌برداری ۴۳ نفر بودند که نصف ۴۳ رأی، ۲۱.5 رأی می‌شد؛ اما از آنجا که در آیین‌نامه چنین شرایطی تعریف نشده و شمارش نیم‌رأی وجود ندارد، مرادی باید یک رأی اضافه‌تر به دست می‌آورد که در آن صورت هم باز رأی او می‌شد ۲۲.5 و این یعنی کشیده‌شدن انتخابات به دور دوم. اما آن زمان چنین اقدامی صورت نگرفت و مرادی با چنین مورد بحث‌برانگیزی، ریاست این فدراسیون را برعهده گرفت. ماجرا وقتی جالب‌تر شد که سال گذشته مشابه همین اتفاق در انتخابات ریاست فدراسیون اتومبیل‌رانی و موتورسواری به وجود آمد؛ اما مسئولان وزارتی برخلاف انتخابات وزنه‌برداری آن را مدیریت کردند. پیگیری‌های «شرق» از اهالی وزنه‌برداری و وزارت ورزش و جوانان حاکی از آن است که تا روز گذشته هیچ نامه رسمی و قانونی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور برای تمدید خدمت علی مرادی به دست وزارت ورزش نرسیده و این مسئله همچنان در دست بررسی است. حال اینکه مرادی بر چه اساس و با چه مجوزی یکباره به فدراسیون وزنه‌برداری بازگشته است، جای سؤال دارد. نکته دیگر اینجاست که گفته می‌شود برخی از حامیان علی مرادی نامه‌ای را برای بازگشت مجدد او به فدراسیون وزنه‌برداری تنظیم کرده و به وزارت ورزش ارسال کرده‌اند. از قرار این نامه به درخواست و امضای رؤسای هیئت‌های استانی وزنه‌برداری بوده است؛ اما حالا برخی از رؤسای هیئت‌ها مدعی شدند که اصلا از چنین نامه‌ای بی‌اطلاع بودند و به‌جای آنها این ورقه را امضا کرده‌اند.
وزارت ورزش و جوانان بعد از پایان دوره ریاست فدراسیون‌های ورزشی و اتفاقاتی از این دست که منجر به کناره‌گیری رؤسا می‌شود، باید بلافاصله برای فدراسیون مربوطه سرپرست تعیین کند؛ اما این اتفاق تا روز گذشته درمورد فدراسیون وزنه‌برداری رخ نداد و این مجموعه از 14 دی‌ماه که ابلاغ بازنشستگی مرادی صادر شد، بلاتکلیف بود. بعد از انتقادهایی که نسبت به این قضیه صورت گرفت، چند روز پیش اعلام شد که امور فدراسیون به باقری، نایب‌رئیس فدراسیون محول شده است. مورد دیگری که در چند روز اخیر درخصوص حمایت‌های پشت پرده از رئیس پرحاشیه فدراسیون وزنه‌برداری مطرح شد، نامه‌ای بود که خود او به هیئت‌های استانی ارسال کرده بود. ایسنا هفته قبل نوشت: «علی مرادی هنوز نپذیرفته که دیگر هیچ مسئولیتی در فدراسیون وزنه‌برداری ندارد و کارهای اجرائی هم نباید به دستور او انجام شود. مرادی در یک اقدام تعجب‌برانگیز به هفت رئیس هیئت استانی که در لیگ جوانان و بزرگسالان تیم دارند، نامه‌ای با امضای خود ارسال کرده و آنها را برای حضور در اختتامیه لیگ برتر دعوت کرده است. این در حالی است که هر نامه‌ای از سوی فدراسیون باید با امضای نایب‌رئیس فدراسیون ارسال شود و پیش‌ازاین هم باقری نامه برگزاری فینال لیگ را به باشگاه‌ها ارسال کرده بود».
با همه این اوصاف به نظر می‌رسد که همه چیز دست به دست هم داده تا مرادی دو سال باقی‌مانده از ریاستش را هم پشت‌سر بگذارد. حال چه وزیر ورزش بخواهد و چه نخواهد. مرادی حتی دو، سه روز پیش در دیدار هیئت ورزشی عراق به تهران هم در کنار وزیر ورزش و رئیس کمیته حاضر بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک