کد خبر 58205
۱۳۹۴/۰۱/۱۷ ۰۸:۲۷

توقف تاتنهام و شکست نیوکاسل در لیگ برتر

ساعت24- تاتنهام در روزی که هری کین را کاپیتان خود می دید برابر برنلی به تساوی بدون گل رضایت داد و ساندرلند با گل مهاجم سابق انگلیس از سد نیوکاسل گذشت.
هفته سی و یکم لیگ برتر با برگزاری دو دیدار ادامه یافت که در یکی از بازی ها ساندرلند در ورزشگاه لایت به دیدار نیوکاسل رفت و با تک گل جرمن دفو موفق شد از سد این تیم بگذرد تا از خطر سقوط به دسته پایین تر نجات یابد.

در دیگر دیدار تاتنهام در خانه برنلی به میدان رفت و به تساوی بدون گل رسید. برنلی که پیش از این موفق شده بود چلسی و منچسترسیتی را نیز متوقف کند در این دیدار نیز در حالی تاتنهام را متوقف کرد که هری کین برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تاتنهام را بر بازو بست.

برنلی هفته آینده باید به دیدار آرسنال برود. آخرین دیدار این هفته را نیز منچسترسیتی و کریستال پالاس برگزار خواهند کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک