کد خبر 601099
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ ۱۶:۴۰

گروه هفت: سامانه‌های پدافند هوایی به اوکراین میدهیم

ساعت24-کشورهای عضو «گروه هفت» طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند تمرکز آن‌ها بر تامین سامانه‌های پدافند هوایی برای اوکراین خواهد بود.
به گزارش فارس، کشورهای عضو «گروه هفت» بامداد سه‌شنبه گفتند که به هماهنگ کردن تلاش‌های خود برای رفع نیازهای اوکراین در حوزه تجهیزات نظامی و دفاعی ادامه می‌دهند.

این دولت‌ها طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: «تمرکز ما بر تامین سامانه‌های پدافند هوایی برای اوکراین خواهد بود».

در این بیانیه آمده است: «ما به تحریم‌های بی‌سابقه‌ای که علیه روسیه به دلیل جنگ با اوکراین اعمال کردیم، متعهد هستیم».

یک روز قبل از این بیانیه مشترک هم رئیس‌جمهور آمریکا در تماس تلفنی با همتای اوکراینی خود، به وی اطمینان داد «حمایت نظامی واشنگتن از کی‌یف برای مقابله با حملات روسیه به زیرساخت‌های حیاتی آن ادامه و تلاش‌ها برای تقویت پدافند هوایی اوکراین، در اولویت آمریکا قرار دارد».

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک