کد خبر 612773
۱۴۰۲/۰۳/۲۳ ۲۰:۱۵

ایران و ونزوئلا چند قرارداد نفتی امضا کردند

ساعت24-ایران و ونزوئلا همزمان با سفر رئیس‌جمهور کشورمان به 3 کشور آمریکای جنوبی، در زمینه توسعه میدان‌ها و پایانه‌های نفتی و احیای ظرفیت پالایشی و پتروشیمی، چند قرارداد همکاری امضا کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، همکاری‌های نفتی ایران و ونزوئلا همزمان با روی کار آمدن دولت سیزدهم رونق بیشتری گرفته است، این همکاری‌ها که از پارسال با امضای قرارداد اولیه برای توسعه پالایشگاه‌های این کشور با دانش فنی و تجهیزات ایرانی وارد فازی تازه شد، اکنون با سفر سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری و امضای چند سند همکاری توسعه می‌یابند.

ایران و ونزوئلا در جریان این سفر، چند قرارداد نفتی در زمینه توسعه میدان‌ها و پایانه‌های نفتی، احیای ظرفیت پالایشگاهی و پتروشیمی امضا کردند.

ایران و ونزوئلا در مجموع حدود ۴۰ درصد از ذخایر نفت جهان را در اختیار دارند اما هر دو کشور با تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه صنعت نفت روبه‌رو هستند.

با وجود این تحریم‌ها، ایران توانسته ۸۵ درصد از تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را بومی‌سازی کند تا افزون بر تأمین نیاز داخلی، در صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای منطقه و دیگر کشورهای نفتی از جمله ونزوئلا وارد شود.

پایان پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک