کد خبر 61727
۱۳۹۴/۰۲/۰۱ ۰۹:۴۰
امروز در جلسه علنی مجلس؛

طیب نیا درباره بالابودن نرخ سودبانکی پاسخ میدهد

ساعت24-علی طیب نیا وزیر اقتصاد درباره دلیل بالابودن نرخ سود بانکی در جلسه علنی امروز مجلس به سئوالات دو نماینده پاسخ خواهد داد.
دو نماینده مجلس درباره بالا بودن نرخ سود بانکی از طیب‌نیا وزیر اقتصاد توضیح خواسته اند و وی امروز برای پاسخگویی دراین زمینه در جلسه علنی مجلس پاسخگو خواهد بود.

در جلسه علنی امروز مجلس سئوال بهروز نعمتی نماینده اسدآباد و سیدهادی حسینی نماینده قائم‌شهر از علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در دستورکار مجلس قرار دارد.

البته مسئول تنظیم سیاست‌های پولی و بانکی در کشور براساس قانون بانک مرکزی و در راس آنها رئیس کل بانک مرکزی است اما با توجه به اینکه رئیس این بانک توسط رای نمایندگان مجلس انتخاب نمی شود، بنابراین به نمایندگان پاسخگو نیست و به جای آن وزیر اقتصاد برای پاسخگویی فراخوانده می شود، البته این برای چندمین بار است که موضوع نرخ سود بانکی وزیر اقتصاد را به مجلس می کشاند.

در حال حاضر نرخ سود بانکی براساس توافق سال گذشته بانکداران که هم اکنون اجرایی می شود، ۲۲ درصد است که با توجه به کاهش نرخ تورم، با یکدیگر همخوانی ندارد. گرچه اخیرا بانکداران برای کاهش نرخ سود بانکی تصمیماتی را اتخاذ کرده‌اند اما اجرایی شدن آن منوط به تصمیم شورای پول و اعتبار است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک