کد خبر 633742
۱۴۰۳/۰۲/۲۴ ۱۳:۴۸

وعده دوباره برای افزایش تولید خودرو

ساعت 24 - وزیر صمت گفت: در حال پیگیری برنامه جامعی در صنعت خودرو هستیم تا در سال جاری همزمان هم تولید خودرو و هم کیفیت خودرو افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر،: عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در حال پیگیری برنامه جامعی در صنعت خودرو هستیم که در سال جهش تولید، همزمان جهش در کیفیت و کمیت خودرو را شاهد باشیم. بدین منظور در نشستی با خودروسازان به طرحی دست پیدا کردیم تا با تلاش برای فراهم سازی ملزومات به وضعیت مطلوب کمی برای رفع نیاز بازار و عبور از تراز دست یابیم.

علی آبادی با اشاره به تعیین شاخص‌های کیفی برای خودروسازان با هدف رضایت مشتریان گفت: افزایش خدمات پس از فروش (گارانتی) در برخی خودروها از نتایج و تصمیمات اخذ شده در نشست با خودروسازان بوده است.

وزیر صمت عمل گرایی برای رفع چالش‌های صنعتی را مهم‌تر از صرف شنیدن و دانستن عنوان کرد و افزود: در گفتگوهایی که با اصحاب صنعت، تشکل‌ها و به طور ویژه با صنعتگران به صورت روزانه داریم مشکلات شناسایی شده و در حال رسیدن به یک فهم مشترک هستیم. البته اقدامات خوبی انجام گرفته و یا در حال انجام است.

علی آبادی در مصاحبه با صدا و سیما افزود: به دلیل اینکه کشور انرژی را به صورت اقتصادی در سبد مردم قرار نداده، مصرف انرژی در کشور ما از مصرف جهانی بیشتر است و در نتیجه این سرمایه به سهولت اسراف و اتلاف می‌شود.

وی فهم درست و اساسی مصرف انرژی را اقدامی عاجل عنوان کرد و گفت: اجرای فهم درست مصرف انرژی مستلزم مشوق‌هایی است به عنوان نمونه بازار دومی برای تامین برق ایجاد کنیم که نفع آن به مردم برسد به طور نمونه اگر کسی برق را مصرف می‌کند بداند اختلاف فاحشی میان قیمت برق خانگی و برق صنایع وجود دارد و می‌تواند با صرفه‌جویی مازاد سرانه مصرف خود را بفروشد، بنابراین باید ترتیبی اتخاذ کنیم که صنایع، برق خود را از مصرف کننده‌ها و با کمک وزارت نیرو تامین کنند و حتی فروشنده برق تولیدی خود باشند و این موضوع را می‌توان به دیگر عوامل زیرساختی دخیل در تولید صنایع همچون آب و گاز نیز تعمیم داد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک