کد خبر 68334
۱۳۹۴/۰۲/۲۹ ۱۴:۲۵

گفتگوهای عراقچی و روانچی برای نگارش متن توافق

ساعت 24-چهارمین دور مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ به منظور نگارش متن توافق نهایی از فردا در وین آغاز می شود.
سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزیر امور خارجه کشورمان در راس تیم مذاکره کننده هسته ای بامداد فردا عازم وین خواهند شد.

دور چهارم گفتگوها برای نگارش متن توافق نهایی از فردا در وین آغاز خواهد شد. این دور از مذکرات نیز در سطح معاونان ظریف و موگرینی خواهد بود و هلگا اشمید به نمایندگی از ۱+۵ در مذاکرات حضور خواهد داشت.

مذاکرات دور چهارم از روز چهارشنبه آغاز می شود و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در آخرین روز سومین دور مذاکرات در وین گفت: فکر می‌کنم که ما یکی دو هفته دیگر حتما باید ادامه بدهیم تا بتوانیم به یک متن واحد و به یک پیش‌نویسی که میزان اختلافات در آن حداقل باشد و بعد در جلسه وزیران نهایی شود برسیم، هنوز کار داریم تا به آنجا برسیم، ولی تلاش خودمان را انجام می‌دهیم، سرعت پیشرفت کم است به‌دلیل سختی کار، ولی خوب با یک روال مستمری ادامه دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک